Skrädderi

Välkommen att vända dig till oss när du är i behov av ett skrädderi som med van hand tar sig an både mindre och större arbeten. På vår kemtvätt i Stockholm är vi väl bekanta med denna gamla hantverkstradition som tyvärr har försvunnit allt mer sedan industrialiseringens intåg på 1800-talet. Vi är ett erfaret arbetsgäng som står till din tjänst för att sy om olika typer av platt, som exempelvis kostymer, rockar eller klänningar. Vår långa erfarenhet har gjort oss omtalade i skrädderikretsarna och vi känner oss stolta över att vara Stockholms bästa ändringsskrädderi.

Vi erbjuder en erfaren och bra skräddare i Stockholm

Ibland kan man behöva sy om en klänning, kostym eller annan textil för att passformen ska bli perfekt. Att låta sy om en äldre kostym eller klänning för ett speciellt tillfälle kräver skicklig personal som kan realisera dina drömmar och bevara den fantastiska känslan av vintage i kombination med det moderna. Dagens miljödebatt har bidragit till att fler tänker på att handla hållbart och vi ser hur vi kan bidra positivt till trenden med att sy om befintliga plagg så de blir som nya, och bidrar till att allt färre vänder sig till slit- och-slängvaror.

ändringsskrädderi

Väletablerat och välkänt skrädderi för företag och privatpersoner

Anlita en erfaren sömmerska i Stockholm som verkställer dina idéer och önskemål om ett specifikt plagg.

  • Vi har skräddare för både dam- och herrkonfektion
  • Vi kan också ändra äldre rockar, klänningar eller kostymer
  • Dessutom är vi specialister på att reparera och utföra nya stygn på båtkapell

Ta hjälp av en kunnig och noggrann skräddare i Stockholm

Ta hjälp av ett duktigt och erfaret skrädderi i Stockholm med kombinerad kemtvätt när du önskar sy göra om äldre klädesplagg, så kallad vintage. Innan vi påbörjat ett skrädderiarbete kommer du alltid att få veta vad slutpriset blir innan du lämnar över ditt arbete till oss.

Vi har lärt oss att prioritera tiden för att du ska ha råd med ett hantverksjobb som inte bara du kommer att bli nöjd med - utan även miljön och framtiden.