skräddare-stockholm-kemtvätt-stockholm

Kemtvätt

Till vår kemtvätt i Stockholm lämnar kunder in allt från ömtåliga tyger som inte tål vanlig maskintvätt till plagg med envisa fläckar. Vi är måna om att hålla en hög servicegrad och tack vare vår gedigna kunskap och många år i tvätteribranschen, kan vi erbjuda en fullservice till både privatpersoner och företag. Vi tar emot alla sorters plagg som enbart går att tvätta med kemtvätt eller som behöver genomgå en extra kraftfull tvätt för att bli rena.

Lämna in din matta för kemtvätt i Stockholm

Våra kunder lämnar in antika, handvävda eller moderna mattor till oss och kan några dagar senare hämta ut en varsamt rengjord matta med ny lyster. Mattor är känsliga och kräver professionell hantering för att bibehålla sitt unika uttryck efter en kemtvätt. Fläckar ska behandlas tidigt för att undvika att missfärgningar och smuts sätter sig av anledningen att om ju längre tid en fläck blir kvar i materialet desto svårare blir det att få bort den, även med tvättkemi. Oavsett om det handlar om kemtvätt av jacka, en matta, eller kemtvätt av kostym hanterar vi textilierna med yttersta varsamhet.

Bra och effektiv kemtvätt i Stockholm

När du anlitar oss för exempelvis en kemtvätt av kostym är vi måna om att göra vårt bästa för både dig som kund och miljön.

  • Vi arbetar med miljöanpassad tvättkemi
  • Vår kunniga personal vet vilken kemi som fungerar till vilken typ av fläckar
  • Vi arbetar efter devisen att kvalitet går före kvantitet, även när det gäller miljöpåverkan
bild på vår kemtvätt

Vi har bra priser för kemtvätt i Stockholm

För att alla ska ha möjlighet till en prisvärd kemtvätt i Stockholm strävar vi efter att hålla så låga priser som möjligt, utan att tumma på kvaliteten på vårt arbete. Inför varje tvätt lämnar vi alltid en utförlig prisinformation och bistår med pris för kemtvätt av matta eller andra textilier som inte tål vanlig maskintvätt. Kostnaden baseras på tidsåtgången samt de produkter som används under tvättningen.

Om du har några frågor är du välkommen att besöka oss i vårt skrädderi eller kontakta oss på förhand.