Om oss

Ett företag med lång erfarenhet inom sitt område

Nordic Kemtvätt i Stockholm grundades 2012 och sedan dess har målet med vår verksamhet varit att kunna erbjuda alla i Stockholm, Sollentuna, Kista och Danderyd en service utöver det vanliga.

Hos oss arbetar personal med 20 års erfarenhet som värdesätter kvalitet istället för kvantitet. Kvalitet är kärnan i vår verksamhet oberoende av om vi tar emot plagg för kemtvätt eller gör skräddarändringar. Vår prioritet är alltid våra kunder och vi är stolta över det kvalitativa arbete vi kan utföra.

bild utifrån på Nordic Kemtvätt på Sollentunavägen

Vårt arbete är aktivt miljömedvetet

För oss på Nordic Kemtvätt är det inte bara kvalitet och våra kunder som är viktiga, även vår gemensamma miljö har en väsentlig position i vårt dagliga arbete. Vi hanterar alltid avfall, leveranser och kemtvätt enligt rådande miljöföreskrifter för att på det sättet kunna reducera det negativa avtryck vi gör på miljön. Det är också en trygghet för alla som väljer att anlita oss att veta att vi tar vårt ansvar på allvar.

Kvalitativ kemtvätt med brett utbud av tjänster

Utöver högkvalitativ kemtvätt kan vi hjälpa dig med skoservice, skrädderi och reparation av båtkapell. För oss är det viktigt att vara flexibla med våra tjänster, så tveka inte att höra av dig om du har en annorlunda förfrågan.

Har du frågor till oss på Nordic Kemtvätt eller vill du veta mer om våra tjänster? Kontakta oss!