Miljövänlig kemtvätt nära Kista

Välkommen till Nordic Kemtvätt när du söker en miljövänlig kemtvätt nära Kista. Miljön är nämligen en av våra tre viktigaste prioriteringar tillsammans med våra kunder och vår kvalitetsservice. Du hittar vår kemtvätt på Sollentunavägen 123 samt på Hovslagarevägen 13.

Kemtvätt, skrädderi, skoservice och båtkapelltvätt i Kista

Vi strävar efter att vara den bästa kemtvätten i Stockholm och tvättar ett plagg i taget för bästa resultat. Som specialister på ömtåliga plagg såväl som båtkapell tar vi emot alla typer av kläder. Bland annat kemtvättar vi skjortor, klänningar, kostymer och vinterjackor.

Naturligtvis går det bra att kombinera våra tjänster, exempelvis kan vi både tvätta och byta ut dragkedjan på din jacka eller sy in och kemtvätta en klänning. Hos oss kan du få hjälp med bland annat:

skräddare som klipper tyg, bild på kemtvättade kläder och finkläder på vår kemtvätt

Om våra priser på vår kemtvätt

Vi finns här för dig som söker en prisvärd kemtvätt i Kista och är stolta över de priser vi lyckas hålla. Du kan ta en titt på våra priser här. Är ditt plagg inte med på listan eller har du en ovanlig förfrågan? Vi är vana vid speciella upplägg.

Hör av dig till oss, så återkommer vi inom kort. Vi lämnar då en tidsindikation samt prisuppgift. Kontakta oss här.

Sagt om oss på Nordic Kemtvätt

Vi strävar alltid efter att göra dig som kund 100 % nöjd. Därför är vi flexibla med våra tjänster och gör allt för att leverera så snabbt som möjligt. Vi är stolta över de fina omdömen vi får – ett kvitto på att vårt arbete lönar sig.

Perfekt service, perfekt arbete, generösa öppettider – bästa kemtvätten någonsin!

Ylva T.

Bytte dragkedja på min skaljacka. Tog tre dagar och 300:- för väldigt bra resultat.

Andreas W.

Väldigt kunniga och trevliga!

Kristina N.